Tin

Hello.

Hi! Tintin, een Visual UI/UX Designer met een oog voor detail, veel passie voor het neerzetten van kei sterke concepten & betekenisvolle ontwerpen.

Heeft naast de opleiding 'Graphic Design' aan de Willem de Kooning Academie ook 'Multimedia Design' aan de Hogeschool Rotterdam gestudeerd om mijn passie & kennis voor ontwerpen te verbreden.

What I love?
Dankzij mijn hobby tekenen, ben ik in de 'design' wereld terecht gekomen en zo dus ook mijn liefde voor ontwerpen gevonden. Mijn nieuwschierigheid blijft maar groeien, een nieuwe wereld is voor mij geopend en inspiratie is eindeloos geworden!

Het bedenken, ontwerpen & optimaliseren van zowel on als offline media uitingen is mijn passie geworden. Ik zie mezelf als een ontwerper die graag wilt blijven ontwikkelen en geen uitdaging uit de weg gaat. Een die niet alleen mooie plaatjes maakt, maar waardevolle, doordachte ontwerpen die een lust zijn voor het oog voor de juiste doelgroep.

#foodie #workhardplayhard #concepting #imagination #goodcoffee #teamplayer #sneakers #Design360 #cooking #cultuur #fashion #minimal #travel #geometry #balance #typo #photography #ITEMS #alwayslearning #deepbluesea #ITC Avant Garde Gothic Pro #hugsnokisses
Photoshop
9/10
InDesign
7/10
Illustrator
8/10
“Things are perfectly, imperfect in his own way.”